COMING SOON: 100% NATUURLIJKE GEURKAARSEN

My Journey

 

Welkom bij The Oil Factory.

 

Ik ben Sanne, woon in Beek in het mooie Zuid - Limburg en heb een prachtige zoon: Hugo.

 

Toch heb ik in mijn leven moeten vechten.  Gediagnostiseerd met autisme, PTSS en een bipolaire stoornis.  Niks was vanzelfsprekend. Mijn school heb ik niet kunnen afmaken, een standaard baan niet haalbaar. Paniekaanvallen, pijn op de borst, schommelden stemmingen waren de normaalste zaak van de wereld. Ik ben jarenlang in therapie geweest. Ik heb hier ontzettend veel aan gehad. Toch bleven er nog spanningen, angsten en vooral ook pijn in mijn lijf en een hoofd wat nooit rust vond.

 

Ik kwam in aanraking met de oliën en heb een starterkit aangeschaft. Ik was direct verkocht! Mede door mensen om mij heen die mij het vertrouwen gaven dat ik dit kon ben ik zakelijk gegaan. Ik verdiepte me volledig in alle informatie die er te vinden is, en geloof me dat is heel veel! Steeds meer ontdekte ik wat de oliën voor mensen kunnen betekenen. Ik ga ondertussen pijnvrij door het leven. Mijn hoofd is rustiger en ik slaap zo veel beter.

Ook mijn zoontje met autisme kan ik helpen, prikkelverwerking, nachtrust etc…

Dit heeft mij zo een boost gegeven! Ik bouw aan mijn eigen business, ik bepaal mijn werktijden en het mooiste van alles: ik kan mensen helpen!

Durf de stap te wagen en kijk wat de oliën jou kunnen brengen!

 

Liefs Sanne